• Reuver 1 plaats zich voor de volgende bekerronde

Reuver 1-HBSV 1 Ruststand 3-0 Eindstand 4-0
    Reuver begon de wedstrijd gretig er werd direct druk gezet op de verdediging van HBSV. Na 3 minuten spelen kwam Reuver al op voorsprong uit een gevaarlijke aanval scoorde Jay Aangenend de 1-0.Na 10 minuten spelen een gevaarlijke aanval van HBSV dat schot op doel werd bekwaam door Etienne Ottenheim over de lat getikt. In de 37e minuut was het weer raak voor Reuver een aanval over links werd er gescoord door IVO Sillen 2-0. HBSV kon daar weinig tegenover zetten. In de 39e minuut van de wedstrijd scoorde Jelco Franssen de 3-0 en met die stand gingen beide partijen ook rusten. Reuver was oppermachtig de eerste helft.

De 2e helft probeerde HBSV de wedstrijd te kantelen maar de lukte niet. Reuver bleef heel attent spelen en Etiënne Ottenheim moest bij verschillende schoten op zijn doel alles uit de kast halen om zijn doel schoon te houden. In de 79e minuut kwam Reuver nog op 4-0 IVO Sillen maakte zich op knappe wijze los van zijn tegenstander en zijn voorzet werd door Erkan Yazici eenvoudig af gemaakt 4-0. Reuver heeft zich door deze zege verdiend geplaatst voor de volgende bekerronde.

Zondag begint de competitie met een thuiswedstrijd tegen Hegelsom direct een zware tegenstander. Vorig seizoen was het ook de eerste tegenstander van de competitie en die wedstrijd werd toen verloren. Wij wensen Reuver 1 dan ook heel veel succes

Voor de fotos en diavoorstelling klik HIER