• Reuver 1 - VV Kessel 1

Elk punt telt!
    We zitten nu in een fase waarin er hard om de punten wordt gestreden. Dit geldt voor Reuver dat in een groep zit met o.a. onze buren Belfeldia, Bieslo en Swalmen, maar zeker ook voor onze gasten uit Leeuwen. Er zijn nog 9 wedstrijden te spelen en Leeuwen zal moeten winnen om weer een beetje aansluiting te krijgen.
    We zullen een ander Leeuwen tegenover ons krijgen dan in de eerste wedstrijd. Hun team is in de winterstop flink verjongd door de gehele A1 over te hevelen naar de selectie.
    In de eerste wedstrijd ging het goed tegen elkaar op totdat Leeuwen met een man minder kwam te staan door een rode kaart. Pas laat in de tweede helft kon ons eerste elftal toen ruim afstand nemen van de tegenstander.
    Voor Reuver is het zaak om tegen de clubs die dichtbij op de ranglijst staan punten te pakken. Het is alweer de vierde competitiewedstrijd binnen 12 dagen en dat geldt ook voor de tegenstander. Een overvolle agenda dus en dat houdt voorlopig nog wel aan.
    Tegen Leeuwen is het zaak om de lijn van de afgelopen weken op het gebied van inzet en strijd door te zetten.

Weer een heel belangrijke wedstrijd voor ons eerste elftal waarbij met de steun van onze supporters een goed resultaat proberen te halen om uit de onderste regionen weg te komen.