• Doorzetten!

Ook na de uitslagen van afgelopen zondag blijft het heel spannend onderin.
    Terwijl ons eerste elftal een goede en ook heel belangrijke overwinning boekte en daarmee 3 punten kon bijschrijven, verraste Belfeldia door in haar strijd tegen degradatie te winnen van het ongenaakbaar geachte SVC2000.
    Een heel verrassende uitslag die wellicht hier en daar de wenkbrauwen doet fronsen.

Zondag komt EMS uit Roermond op bezoek. In Roermond verloren we destijds met 1-0 dus hebben we zeker nog wat goed te maken.
    De club uit Roermond heeft een goed seizoen doorgemaakt met een continue verblijf in de bovenste regionen.
    Theoretisch is er nog een kans op de derde periode, maar daarvoor is EMS afhankelijk van andere teams.
    EMS is zondermeer het team met de meeste ervaring in onze vierde klasse. Veel ervaring en ook veel individuele kwaliteiten.
    Het kan vrij uit voetballen en dat maakt het een gevaarlijke tegenstander.

Reuver daarentegen is ondanks de zege van afgelopen zondag nog steeds niet veilig en zal vol aan de bak moeten in de strijd om punten. Vanaf het begin zal ons eerste elftal scherp en alert moeten zijn en het tempo hoog moeten houden.

Nog twee finales te spelen voor ons eerste elftal, te beginnen zondag tegen EMS.
    Zondag de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen waarbij ons eerste elftal de steun van de supporters goed kan gebruiken net zoals in de laatste wedstrijd.