• Reuver 1 - BEVO 1

Reuver 1 – BEVO 1

Zondag 16 december a.s. ontvangt Reuver 1 het vaandelteam van BEVO uit Beringe.

Afgelopen zondag was er voor het eerst dit seizoen op grote schaal sprake van afgelastingen van wedstrijden vanwege de slechte toestanden van de velden als gevolg van de overvloedige regenval. Onze wedstrijd tegen Kessel werd dan ook afgelast en is inmiddels vastgesteld voor zondag 23 december a.s.

Onze gasten van BEVO 1 hebben wel gevoetbald en met duidelijke cijfers van Horn 1 gewonnen. Door deze goede overwinning is BEVO na een wat stroeve start  inmiddels op een keurige 4e plek in de subtop terechtgekomen en doen ze mee voor een plek in de nacompetitie.

De laatste seizoenen doet BEVO telkens goed mee in de subtop van de 4e klasse en wist het vorig seizoen twee keer afgetekend te winnen van ons eerste elftal. Reden genoeg om extra gewaarschuwd te zijn tegen deze sterke tegenstander.

Het is voor ons eerste elftal de laatste thuiswedstrijd in dit kalender jaar en we hopen daarom ook weer op de steun van onze supporters.

Hou weer rekening met het gewijzigde aanvangstijdstip!

De wedstrijd begint om 14.00 uur i.p.v. 14.30 uur in verband met de invallende duisternis.