• Reuver 1 - BEVO 1: Afrekenen met 'angstgegner'

Komende zondag steekt Bevo 1 uit Beringe de Maas over voor de wedstrijd tegen Reuver 1.
    Deze ploeg was vorig jaar een regelrechte Angstgegner voor ons eerste elftal aangezien de twee ontmoetingen vorig seizoen twee duidelijke nederlagen opleverden.

Bevo behoort tot de teams die de blik naar boven kunnen richten. Een zeer degelijk team en een sterk collectief dat met name in de omschakeling dreigend is. Bovendien is Bevo tot dusver één van de twee teams die tegen SVC2000 overeind bleven; Bevo speelde knap gelijk tegen de koploper.

De laatste wedstrijden heeft ons eerste elftal weliswaar telkens nipt verloren maar dat levert helaas geen punten op waardoor andere teams die lager stonden op de ranglijst aansluiting hebben gekregen.

Voor ons eerste elftal dus een grote uitdaging om tegen Bevo weer eens een resultaat neer te zetten. Want iedereen die Reuver een warm hart toedraagt snakt naar punten, die ondertussen meer dan welkom zijn in onze strijd voor handhaving. Bevo kan vrijuit voetballen en wellicht nog meedoen voor de promotieplaatsen terwijl het voor Reuver de hoogste tijd wordt om punten te pakken.

Het lijkt erop dat de komend wedstrijden steeds belangrijker worden en we hopen daarom op de steun van onze trouwe supporters in onze strijd om de punten.