• Playx nieuwe bordsponsor

PlayX is een nieuwe sponsor die we graag even in het zonnetje zetten.

Het aantal bordsponsors neemt de laatste tijd weer toe, en nieuwe sponsoren stellen we dan ook de komende tijd graag aan U voor.

Dirk Driessen is een goede bekende in Reuver.  Als voetballer doorliep hij alle jeugdklassen en uiteindelijk was hij een veelbelovende speler in het eerste van onze vereniging. Blessureleed gooide roet in het eten en helaas moest Dirk veel te vroeg zijn actieve voetballoopbaan stoppen.  Met diverse spelers uit onze huidige eerste selectie heeft hij nog samen de kleuren van onze vereniging verdedigd en geregeld is hij ook op het sportpark terug te vinden als supporter.

Play X is een bedrijf dat werkt aan de fitheid van medewerkers binnen bedrijven middels buitensport,  maar ook verenigingen en individuele sporters kunnen door Play X fit gehouden worden.

Prachtig dat Dirk op deze manier toch zijn band met VV Reuver in stand houdt.

Wij wensen Play X  veel succes en hopen Dirk geregeld langs de lijn terug te zien.