• Paasgroet v.v. Reuver

Beste Leden, vrijwilligers en sponsoren.

Het Coronavirus houdt ons in zijn ban. We maken ons terecht zorgen over onze gezondheid, onze dierbaren en de gevolgen voor onze economie.

Allereerst  wensen wij alle leden en familieleden die ziek zijn geworden van harte beterschap en hopen op een voorspoedig herstel.

Omdat heel veel stil staat (o.a. scholen, winkels, bedrijven, horecagelegenheden en sportkantines) is dit wellicht een moment om ons te beraden hoe wij hier nu en in de toekomst mee om moeten gaan. Wat betekent dit voor ons gedrag ? Welke maatregelen zullen nog voor langere tijd van kracht blijven ?

Ook staan wij stil bij onze sponsoren die het wellicht ook moeilijk hebben. Hoe komen zij deze periode door ?

Persoonlijk mis ik het contact met de club. Sportende kinderen en volwassenen. Het gezellige praatje en de heerlijke discussies over wat leden vinden van een en ander in het kloppend hart van onze vereniging de kantine onder de bezielende leiding van Fred.  Het heerlijke hamburgertje van Jose, Ans, Nancy en Sjoerd uiteraard vergezeld met een fris Lindeboom biertje.  Trouwens  hoe verder met vergaderingen, toernooien en vrijwilligersbijeenkomst ? Allemaal vragen waar ik het antwoord nu niet op heb. Achter de schermen wordt er door het bestuur koortsachtig gewerkt aan alternatieve data. Maar we moeten 28 april afwachten.

Een ding weet ik wel. Blijf gezond. Volg de maatregelen van de overheid stipt ook tijdens komend paasweekend zodat ik jullie allemaal op enig moment weer mag ontmoeten op ons prachtige sportpark.

Een bijzonder woord van dank aan alle leden en familieleden die werkzaam zijn in de zorg. Dit zijn pas echte helden. Maar ook dank aan de gemeente Beesel en diverse leden zij denken echt mee en dat stimuleert ons als bestuur.

Beste leden, vrijwilligers en sponsors let op mekaar.

Voor iedereen fijne paasdagen !

Namens het bestuur van vv Reuver,

Huub Tilmanns