• Onverdiende Nederlaag Reuver 1

VV Reuver 1-SV Panningen 1 Ruststand 0-1 Eindstand 1-2
    We wisten dat we het vandaag moeilijk zouden krijgen en vanaf het begin van de wedstrijd werd er flink druk gezet op de verdediging van Reuver. In de 7e minuut was het al raak, een aanval van Panningen werd bekwaam afgerond 0-1. Reuver kon daar weinig tegenover stellen. Er kwamen niet veel kansen voor Reuver. Panningen kreeg wel de beste kansen in de eerste helft maar ging daar slordig mee om. Reuver kon de kleine achterstand nog tot de rust vasthouden.
    Na de rust een heel ander Reuver. Reuver werd gevaarlijker en een doelpunt hing dan ook in de lucht. Uit een mooi uitgespeelde aanval van Reuver over links scoorde Jorn Huijs de gelijkmaker: 1-1. Panningen was van slag en een Reuverse treffer hing in de lucht. Uit een van de aanvallen werd een speler van Reuver onderuit gehaald en de nog jeugdige, goed leidende scheidsrechter legde de bal op de stip. Deze unieke kans op de voorsprong werd door Erkan Yazici gemist en de stand bleef 1-1. Reuver was niet van slag en ging voor de winst in deze partij. Toch was het Panningen dat 5 minuten voor het einde uit een gevaarlijk aanval de 1-2 scoorde. Reuver kreeg daarna nog wat kansjes maar kon in de laatste 5 minuten niet meer de verdiende gelijkmaker scoren.
    Je zag vandaag een wedstrijd met 2 gezichten: de eerste helft was voor Panningen en de tweede helft voor Reuver. Deze wedstrijd had achteraf gezien geen winnaar verdiend en de gelukkigste ploeg ging er met de winst van door
    Volgende week geen voetbal vanwege de carnaval. De week daarna komt Swalmen op bezoek dat afgelopen zondag verrassend van Roggel won. Als Reuver de inzet en het voetbal vermogen toont als de 2e helft tegen SV Panningen, dan hebben wij zeker vertrouwen in een goed resultaat.

Voor de diavoorstelling en foto's klik HIER