• Onverdiende Nederlaag Reuver 1

SV Roggel 1-VV Reuver 1 Ruststand 1-2 Eindstand 4-3
    Onder herfstachtige omstandig heden moest Reuver vandaag de moeilijke uitwedstrijd tegen SV Roggel 1 spelen. En Reuver begon goed aan de wedstrijd na 5 minuten spelen een aanval over links kwam bij Erkan Yazici die de bal bekwaam achter de keeper van SV Roggel plaatste 0-1. Na 10 minuten spelen moest Reuver al wisselen Donnè v/d Weide raakte geblesseerd en moest noodgedwongen het speelveld verlaten. Na 22 minuten een gevaarlijke aanval van af links Tim Lenssen plaatste de bal naar Erkan Yazici en die wist daar wel raad mee 0-2. Roggel kon moeilijk in zijn spel komen ook al kregen die ook wel een paar kansen, maar toch was het weer Reuver. Erkan Yazici kreeg de kans op 0-3 maar zijn kopbal kwam tegen de lat.In de 33e minuut was het toch Roggel die scoorde 1-2. Reuver liet zich niet uit het veld slaan en kreeg nog een behoorlijke kans. Mark Fusers schoot van buiten het strafschopgebied hard op doel maar de keeper van Roggel moest alles uit de kast halen en verwerkte het schot tot corner. Met de stand 1-2 ging men dan ook rusten.

De 2e helft begon met een gevaarlijke aanval van Reuver die kans werd gemist. In de 55e minuut kwam Roggel op gelijke hoogte een schot van buiten het strafschopgebied ging onhoudbaar voor Etienne Ottenheim in de bovenhoek 2-2. In de 57e minuut kreeg Roggel nog een strafschop en Roggel maakte daar dankbaar gebruik van 3-2. In de 68e minuut was het weer Roggel die scoorde 4-2. Een minuut later kon Reuver tegen scoren ditmaal was het Kevin Puts die de 4-3 maakte. Reuver kreeg weer een beetje hoop en men probeerde er nog een gelijkspel uit te halen. 5 Minuten voor het einde moest Reuver nog met 10 man verder Ted Augustus maakte een overtreding op een speler van Roggel en kreeg direct rood. Even daarna floot de scheidsrechter voor het einde en verloor Reuver met dezelfde cijfers als men tegen Swalmen verloor.
    Over de hele wedstrijd genomen had Reuver meer verdiend de eerste helft werd er goed gespeeld en kreeg men diversen kansen om te scoren. De 2e helft was minder en Roggel maakte daar dankbaar gebruik van.

Voor de foto's en diavoorstelling klik HIER