• Nieuwe hoofdtrainer bij V.V. Reuver

De afgelopen periode zijn er gesprekken gevoerd tussen de huidige hoofdtrainer Martin Niemans en het bestuur waarbij Martin heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen als hoofdtrainer.
    Dit was voor Martin een heel moeilijk besluit dat hij met pijn in het hart heeft genomen, aangezien Martin een echte verenigingsman is.
    Nadat hij gestopt was met voetballen heeft hij 10 jaar als hoofdtrainer binnen onze club gewerkt, waarvan 5 jaar als trainer van de A1 en de laatste 5 jaar als trainer van Reuver 1. En altijd met veel inzet en veel plezier zoals hem dat ook als voetballer typeerde.

Vanaf deze plek willen we Martin bedanken voor de prettige en constructieve samenwerking met als hoogtepunt het behaalde kampioenschap in 2015.

Tegelijkertijd kunnen we met trots melden dat Roy Neuen de nieuwe hoofdtrainer wordt. Roy heeft net als Martin zijn trainersopleiding genoten binnen de vereniging en de nodige ervaring opgedaan binnen onze jeugdafdeling. Met de aanstelling van Roy wordt het belang onderstreept van het opleiden en doorstromen van trainers binnen de vereniging en wordt ons beleid voortgezet.

Naast hoofdtrainer zal Roy het komende seizoen ook actief zijn als trainer van de A1.

Wij wensen Roy veel succes!

Bestuur VV Reuver