• Neerkandia een maatje te groot voor Reuver

  Reuver 1-Neerkandia 1 Ruststand 1-5 eindstand 3-6

  Reuver begon deze wedstrijd goed en na 3 minuten voetbal kwam Reuver al op een 1-0 voorsprong, een gevaarlijke aanval over rechts werd door Jelco Franssen bekwaam afgemaakt. Neerkandia nam daarna het heft in handen met gevaarlijke aanvallen na 15 minuten spelen scoorde men de gelijkmaker 1-1. In de 21e minuut kreeg Neerkandia een vrije trap net buiten het strafschopgebied deze werd onhoudbaar voor de keeper van Reuver in het doel geplaatst 1-2. Neerkandia bleef gevaarlijk uit een aanval over links viel de 1-3. Reuver kon daar niks tegenover stellen en zo kwamen onze gasten in de 40e minuut op 1-4 en een paar minuten voor de rust zelfs op 1-5 dit was tevens de ruststand.

  De 2e helft hetzelfde spelbeeld Neerkandia was oppermachtig en maakte in de 49e minuut de 1-6. Toch kreeg Reuver ook nog wel een paar kansen Achmed Senturk scoorde nog de 2-6 en in de 74e minuut was het Erkan Yazici die de stand een beetje dragelijker maakte 3-6. Over de hele wedstrijd genomen een verdiende overwinning voor Neerkandia.

  Etienne Ottenheim keeper van Reuver 1 kreeg vorige wedstrijd tegen Koningslust een rode kaart en was voor 1 wedstrijd geschorst, hij werd vervangen door de keeper uit de jeugd Jordy Vosbeek. Hij deed het geweldig en mede door zijn keeperswerk kwam Reuver met de uitslag 3-6 nog heel goed weg.

  voor de fotos en diavoorstelling klik HIER

  Volgende week gaan we op bezoek bij DEV Arcen