• Maasgouw Vr1 winnen bij Reuver Vr1

  Wedstrijdverslag VR1 VV Reuver 0-2 VR1 Maasgouw 21-11-2021


  Zondag 21 nov. arriveerden de Dames van Maasgouw “een van de kampioens kandidaten” om
  3 punten uit Reuver te stelen. Maasgouw had nog geen wedstrijd verloren, wat wil zeggen dat we onze borst nat konden maken. Abdel Horrane was bereid om deze wedstrijd te leiden.

  De 1e helft ging van start zonder onze vaste kracht en aanvoerster Jamie die een knieblessure opliep
  bij voorgaande wedstrijd tegen MMC Weert. Ieder wist wat hun taak was in het veld en compact spelen was een must, Maasgouw weinig ruimte geven en kort zitten zodat ze bij aanname niet konden wegdraaien. Dit verliep goed en weliswaar werden ook kleine kansen gecreerd.De beste kans voor Reuver was voor Silvanna die de bal voor doel over tikte terwijl Maasgouw nog geen kans had gehad. De reuverse verdediging stond goed en gaf weining weg. Toch kwam Maasgouw op voorsprong door een pass op de linksbuiten waarbij Angie onze rechtsback geen prettige onderschepping had en afgetroefd werd waardoor de aanvalster die op Demi kon doorlopen en keurig de bal in het hoekje plaatste.0-1.dit was tevens de ruststand.

  Na de Thee was Maasgouw sterker uit de kleedkamer gekomen en wilde de wedstrijd definitief naar zich toe trekken. Reuver stond onder druk en wist zich daar niet direct uit te verlossen. Uit een corner
  die in eerste instantie door Reuver werd weggewerkt kon een Maasgouwse speelster er toch nog het hoofd tegen krijgen 0-2.Even was Reuver het spoor bijster maar onderling support hielp hun weer in de wedstrijd. Reuver kwam terug in de wedstrijd en gaf zich niet zomaar gewonnen, het golfde op en neer met aan beide zijde kansen om te scoren. Reuver mist op dit moment scorend vermogen wat zeker in zulke wedstrijden een must is.

  Op naar de volgende thuiswedstrijd Reuver – Oranje Blauw 5 december