• Linne Vr1 verslaan Reuver Vr1 met Grote cijfers

Competitie wedstrijd 3 VR1 VV Reuver 0 – 5 VR1 Linne

Na 2 wedstrijden 6 pnt met 7 voor en 4 tegen maakten we ons op voor de thuiswedstrijd
    tegen Linne met 7 pnt uit 3 wedstrijden en een doelsaldo van 13 voor en 6 tegen. Dit gaf al aan dat het een geduchte tegenstander zou worden. Na de wedstrijdbespreking op de foto in clubteneu .
    Alles liep stroef deze morgen en de w-up verliep ook niet vlekkeloos.mssc toch te veel ontzag voor Linne ?.Scheids floot exact 11.00 u voor aanvang wedstr.en de reuverse dames wilden al vlug het heft in handen nemen en Linne het moeilijk maken in hun spel te komen. Dit lukte 20 min heel aardig maar voor het doel van Linne konden we nog geen potten breken.na 25 min had Linne een weg gevonden om de reuverse achterhoede te breken en scoorde daarmee de 0-1.niet veel later viel ook de 0-2.Reuverse achterhoede kreeg geen vat op de aanvallers van Linne die goed gebruik maakte van de ruimte die er geboden werd en er slim mee omsprong. Reuver kreeg naarmate de 1e helft vorderde weer iets meer vat op de wedstrijd en sleepte de 0-2 naar het rust toe.
    De hoop om de 0-2 achterstand in de 2e helft om te buigen werd al meteen ontnomen door gelijk in de aanvang hiervan de 0-3 op het bord te zetten wat als een mokerslag aankwam.nu moest er veerkracht getoond worden maar het tegendeel was te zien concentratie liet na en er werd niet goed meer gecommuniceerd naar elkaar toe wat ook ten nadele van de passing en scherpte in de duels te weeg bracht. Door beter uit de duels te komen scoorde Linne de 0-4 en later ook de 0-5.De wedstrijd terugkijkend hadden de Reuverse Dames een off day en was De overwinning van Linne verdiend,
    hadden het betere van het spel. Kop op Dames de volgende 3 pnt zijn weer voor ons.De 24e zijn we vrij.

31-0kt Op naar Helden voor onze 4e comp.wedstrijd.