• KSV Horn 1 - Reuver 1

Vorige week zorgde de storm er nog voor dat de meeste voetbalwedstrijden werden afgelast. Dat maart zijn staart roerde was wel duidelijk. De afgelaste wedstrijd tegen Swalmen is door de KNVB opnieuw ingepland voor donderdagavond 4 april. Inmiddels de 2 e doordeweekse wedstrijd voor Reuver 1. Hopelijk kan er zondagmiddag a.s. gewoon worden gespeeld en zal het herfstachtige weer deze keer geen spelbreker zijn. Tegenstander is Horn, een stabiele middenmoter waar Reuver 1 in de thuiswedstrijd nipt van verloor. Horn is een fysiek sterk en degelijk team dat vorig seizoen nog in de subtop eindigde en daarmee aangaf over voldoende voetbalkwaliteiten te beschikken. Ook in de eerste wedstrijd in Reuver bleek Horn een (te) taaie tegenstander voor ons eerste elftal. Door de afgelasting van vorige week zijn we nog steeds niet op de helft van de 26 te spelen wedstrijden aanbeland. Ervan uitgaande dat er zondag gevoetbald kan worden heeft Reuver 1 er dan de helft opzitten. Nog veel wedstrijden te gaan derhalve. Horn kan in principe vrijuit voetballen terwijl dit voor Reuver een belangrijke wedstrijd is om punten te pakken in de strijd om handhaving. Een belangrijke wedstrijd en we hopen daarom ook weer op de steun van onze supporters tegen Horn, die dan hopelijk de paraplu’s thuis kunnen laten.