• Koningslust 1 wint laatste competitie wedstrijd tegen Reuver 1

Koningslust 1 - Reuver 1 Ruststand 3-0 Eindstand 5-0
    Vandaag speelde Reuver de laatste competitiewedstrijd onder leiding van hoofdtrainer Martin Niemans tegen Koningslust, als altijd een zeer felle en sterke tegenstander. Vanaf het begin van de wedstrijd zette Koningslust druk op de verdediging van Reuver. Het eerste kwartier werd al duidelijk, dat het middenveld wel met inzet streed maar te slordig voetbalde en balverlies leed. Ook de achterhoede kon dit niet corrigeren! Een steekpass door de verdediging van Reuver zette een speler van Koningslust alleen voor Etienne Ottenheim, keeper van Reuver, en deze maakte het in de 22e minuut bekwaam af 1-0. In de 30e minuut was het weer raak op dezelfde manier als hoe de 1-0 tot stand kwam. Pas in de 32e minuut kreeg Reuver zijn eerste echte kans. Een schot op doel van Tim Lenssen werd door de keeper gekeerd. In 44e minuut werd het nog erger voor Reuver. Weer balverlies op het middenveld van Reuver, dat leidde tot de 3-0 voor Koningslust. Deze stand was ook de ruststand.
    In het begin van de tweede helft had Reuver het initiatief en moest Koningslust in de verdediging. Zonder echt gevaarlijk te worden brak de 55e minuut aan. Bij een aanval van Koningslust werd een speler getackeld in het strafschopgebied en de scheidsrechter wees resoluut naar de strafschopstip. Via de paal werd de strafschop door de Reuver keeper afgeweerd . Even daarna kreeg Mark Fusers de kans om te scoren maar zijn kopbal ging net over het doel van Koningslust. Ook Kevin Puts kon de bal niet in het netje leggen uit een mooie vrije trap van Stan Smits. In de 60e minuut werd Reuver een strafschop ontnomen. Ruud Zegers werd neergehaald maar de scheidsrechter zag daar geen overtreding in. De laatste 15 minuten moest Reuver nog met 10 man verder, wegens een blessure van Joey Ritter. Hij kon niet meer verder terwijl Martin Niemans het toegestane aantal wisselspelers al had gebruikt .. Koningslust scoorde in de resterende tijd nog tweemaal en bracht daarmee de toch enigszins geflatteerde eindstand van 5-0 op het scorebord.

Alles overziend een teleurstellend seizoen, waarbij de 3 punten tegen TSC’04 cruciaal waren om klasse behoud veilig te stellen.
    Direct na de wedstrijd werd er in het bijzijn van spelers en supporters nog afscheid genomen van Martin Niemans met een dankwoordje van voorzitter Huub Tilmanns en het maken van een groepsfoto.

Vaste supporter Broer Verlinden bood na afloop van de wedstrijd een bloemetje aan, aan de afscheid nemende trainer Martin Niemans.

Voor alle foto's en de diavoorstelling van de wedstrijd klik HIER.

Dit seizoen de doelpuntenmaker van Reuver 1

Doelpuntenmakers   Reuver 1