• De 26 e en laatste competitiewedstrijd van dit seizoen!

Na de uitslagen van afgelopen zondag zijn de kaarten geschud en kunnen Koningslust en Reuver zondag a.s. vrijuit spelen. Want het is Belfeldia dat veroordeeld is tot het spelen van nacompetitie om degradatie te voorkomen. Dit nadat de club uit Belfeld de vorige 2
    seizoenen ??in de andere vierde klasse- nog hoog eindigde op de ranglijst en voor promotie heeft gevoetbald. Met nagenoeg hetzelfde team. Dit zegt al veel over de sterke klasse dit seizoen maar geeft ook aan hoe het ieder jaar weer anders kan zijn.

Voor ons eerste elftal was het een wisselvallig seizoen, spannend ook tot het laatst. Met een relatief smalle selectie en gelukkig ook relatief weinig blessures heeft ons eerste elftal goede en mindere wedstrijden afgewisseld. Zelfs binnen één en dezelfde wedstrijd was er wel eens sprake van afwisseling tussen grote tegenstellingen in de vorm van een goede en een mindere helft.

De laatste wedstrijd van dit seizoen dus voor Reuver 1 en tevens ook de laatste wedstrijd van trainer Martin Niemans voor VV Reuver. Afgelopen week is bekend geworden dat Martin na 5 jaar hoofdtrainer te zijn geweest stopt bij VV Reuver.
    Hopelijk kunnen we het seizoen goed afsluiten en onze trainer een mooi afscheid geven met een overwinning. Want tegen Koningslust hebben we nog wat goed te maken na de ongelukkige en onverdiende nederlaag in Reuver.

Vanaf deze plaats ook een woord van dank voor alle supporters die ons het hele jaar hebben gesteund in thuis- en uitwedstrijden. Grote klasse! Voor zondag nog een keer de Maas oversteken om ons eerste elftal aan te moedigen.