• Kessel 1 - Reuver 1

De volgende derby dient zich alweer aan. Op zondag 9 december a.s. steekt Reuver 1 de Maas over voor de derby tegen Kessel 1.

Na de verliespartij tegen Roggel zal ons eerste elftal gebrand zijn op een goed resultaat tegen runner-up Kessel dat zijn 2e plek op de ranglijst afgelopen zondag heeft verstevigd door te winnen van EMS.

Reuver mist zondag in ieder geval Mark Fusers vanwege een schorsing. Daar tegenover staat dat Bram Litjens en Sjoerd Smits mogelijk weer terugkomen van blessures en inzetbaar zijn.

Kessel heeft de uitstekende competitiestart een goed vervolg gegeven en is het enige team dat nog in de buurt kan blijven van koploper SVC200. Na 10 wedstrijden en slechts 2 punten achterstand op de koploper mag dan ook gesteld worden dat Kessel als een van de titelkandidaten kan worden beschouwd. Vooraf wellicht niet gedacht maar feitelijk is het nu wel zo. Een team dat heel weinig doelpunten incasseert en veelvuldig scoort. De topscorer in de vierde klasse D komt dan ook uit Kessel.
    Reuver zal dan ook als underdog starten in deze wedstrijd, maar zal uiteraard proberen om te zorgen voor een stunt in Kessel en proberen een punt of meer mee terug te nemen naar Reuver.  Een grote uitdaging voor ons eerste elftal zal zijn om Kessel van het scoren af te houden en te proberen om zelf te scoren tegen Kessel dat zich in een flow bevindt, waarin alles lukt en de overwinningen blijven komen.

Kessel heeft in thuiswedstrijden altijd de steun van veel supporters en hopelijk kunnen de Reuver supporters daar enige balans in aanbrengen door met velen de Maas over te steken zodat er vanuit de overdekte tribune naast Kessels ook Reuvers dialect is te horen.

Hou rekening met het gewijzigde aanvangstijdstip!

De wedstrijd begint om 14.00 uur i.p.v. 14.30 uur in verband met de invallende duisternis.