• Derby over de Maas!

Amper twee weken geleden troffen beide teams elkaar nog in Reuver. Door de vele afgelastingen en inhaalwedstrijden zitten uit- en thuiswedstrijd wel heel dicht op elkaar.

De wedstrijd in Reuver eindigde in een gelijkspel toen ons eerste elftal in de allerlaatste minuut de gelijkmaker scoorde. Voor Reuver een heel belangrijk punt.

Kessel mag nu al spreken van een zeer geslaagd seizoen en is nog volop in de race voor de 2 e plek achter kampioen SVC2000, die recht geeft op nacompetitie. Dit zou voor Kessel dus een extraatje betekenen.

Reuver dient er juist voor te zorgen dat er geen extraatje komt en men wegblijft van de degradatie- en nacompetitieplaatsen. Een goed resultaat tegen Kessel is meer dan welkom, maar gemakkelijk zal het zeker niet worden tegen het Kessel van dit seizoen. Een zeer stugge en goed verdedigende ploeg met de topscorer van de vierde klasse in hun midden zorgt ervoor dat ze dit seizoen om de prijzen spelen.

Voor Reuver is het zaak om na het goede en zwaarbevochten resultaat in Roggel ook tegen Kessel proberen punten te pakken.
    Het einde van deze uiterst spannende competitie nadert en voor ons eerste elftal zijn het in principe allemaal wedstrijden die als finales
    gespeeld dienen te worden.

De derde uitwedstrijd op rij alweer waarbij er hopelijk weer veel Reuver supporters de Maas zullen oversteken om ons eerste elftal te steunen.