Kampioen Hegelsom geeft gala voorstelling 7-0
    Dat Hegelsom een meer dan terechte kampioen is daar twijfelde al niemand aan maar de Reuverse hoop op een misschien al feestvierende thuisclub en dus een onverwachte kans op succes was snel verkeken toen de kampioenen met volle 100% inzet in de wedstrijd van start gingen. Feest was er volop rond het veld maar op het veld stond een zeer gemotiveerde ploeg die het thuispubliek een mooi slotstuk wilden bezorgen.

Dat het geen gemakkelijk wedstrijd zou worden was dus snel duidelijk maar de mannen uit Reuver in het Blauw-wit vandaag gaven aanvankelijk goed tegenstand. In de 10e minuut volgt echter een gemakkelijk gegeven stafschop voor de thuisclub. Jordy Vosbeek is kansloos op het geplaatste schot en zo komt de thuisclub aan de gewenste snelle voorsprong. Na 20 minuten is het opnieuw raak. Een intikkertje van dichtbij na slecht wegwerken en eigenlijk is de wedstrijd dan al beslist. Hegelsom heeft immers een reputatie als het aankomt op verdedigen met pas 13 tegentreffers in het hele seizoen.
    Toch komt Reuver nog tot een paar sterke aanvallen en een tegentreffer was in de eerste helft wel verdiend geweest. Bij een uitval echter valt het doelpunt aan de overkant. Alleen voor onze keeper heeft de Hegelsom spits geen moeite om de bal in het net te schieten 3-0.

Na rust komt na een prachtige aanval de 4-0 op het scorebord en is het alleen nog zaak om de schade verder te beperken. Het krachtsverschil is echter te groot en de kampioenen weten nog drie keer doel te treffen. Een grote uitslag die de verhoudingen helaas juist weergeeft. De vechtlust van de Reuverse ploeg was zeker prima maar helaas kwamen we in deze wedstrijd kwalitatief ruim tekort.

De gevolgen van deze voorlaatste ronde zijn duidelijk. Ten opzichte van TSC is ons doelsaldo nu 3 goals slechter en SVEB behaalde een verrassende 2-2 en is nu in punten gelijk gekomen. Omdat ons doelsaldo slechter is moet er op pinkstermaandag in de slotronde gewonnen worden van SVEB. Als het een gelijkspel zou worden dan moet TSC met minimaal 3 goals verschil verliezen van Kessel willen we de nacompetitie ontlopen. Spannend gaat het dus zeker worden. We hopen op een complete en top gemotiveerde selectie die voor het happy-end gaan zorgen.

Vv Reuver feliciteert Hegelsom met het behaalde kampioenschap en wensen de kampioenen heel veel succes in de derde klasse.
    Verslag Dieter van Gortel fotos Ton Ravier Voor de fotos klik HIER