Jeugdtrainers en jeugdleiders gezocht

Onze vereniging – en vooral onze jeugd – is dringend op zoek naar jeugdtrainers en jeugdleiders.

Als jeugdtrainer ben je een of twee avonden per week een uur actief met het leiden van de trainingen en de begeleiding op zaterdag van het team tijdens de wedstrijd.

De jeugdleider zorgt voor de communicatie en coördinatie rondom het team en de begeleiding vóór en tijdens de wedstrijddag.

De trainers en leiders vormen een onmisbare schakel in het opleiden en begeleiden van onze jeugdspelers en het geven van spelvreugde aan de kinderen.

De vereniging is bereid om een eventuele opleiding te betalen.

Ook trainingsstof is in ruime mate voorhanden.

In de beginfase kan begeleiding door een ervaren trainer georganiseerd worden.

Wij doen een nadrukkelijk beroep op onze seniorenleden, veteranen, en ouders om zich voor de vacatures aan te melden.

Ook stellen wij het op prijs als jullie kandidaten uit jullie omgeving met ons in contact brengen.

Heb jij interesse om onze jeugd te helpen of heb je nadere vragen?

Stuur dan een bericht aan: voetbalzaken@vvreuver.nl

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken dan wel de vragen te beantwoorden.

Alvast bedankt voor jullie reacties.

Het Bestuur.