• Inzet Reuver 1 beloond met een gelijkspel tegen RKESV 1

Reuver 1-RKESV 1 Ruststand 0-1 Eindstand 1
    Beide ploegen begonnen met veel inzet in de 23e minuut een gevaarlijke aanval Reuver die werd omgezet in een doelpunt, maar deze werd op advies van de grensrechter terecht afgekeurd wegens buitenspel. De wedstrijd ging op en neer en in de 27e minuut was het toch RKESV dat op voorsprong kwam, een vrijetrap van buiten het strafschopgebied kwam in het strafschopgebied en een speler van RKESV scoorde de 0-1.Daarna ging het spel weer op en neer er werd door beide partijen hard gewerkt met veel inzet. Echte grote kansen kwamen de eerste helft niet meer en ging men ook met de 0-1 voorsprong voor RKESV rusten.

Na de rust ging Reuver op zoek naar de gelijkmaker en uit een gevaarlijke aanval in de 68e minuut kwam toch de verdiende gelijkmaker, er ging een handsbal van een speler van RKESV in het strafschopgebied aan vooraf. De strafschop die de scheidsrechter toekende werd door Erkan Yazici feilloos in geschoten 1-1. De laatste 22 minuten van de wedstrijd ging weer gelijk op RKESV kreeg nog kansen om de wedstrijd winnend af te sluiten en Reuver ook. Dus eindigde deze wedstrijd in een 1-1 gelijkspel.

Volgende week gaan we op bezoek bij Swalmen altijd een gevaarlijke tegenstander. Maar met de inzet die getoond werd tegen RKESV kan men bij Swalmen ook een goed resultaat halen.

Voor de foto's en diavoorstelling klik HIER