• Inzet en strijd Reuver 1 beloond met zege op Koningslust

Koningslust 1-Reuver 1 Ruststand 1-2 eindstand 1-3

Reuver begon de wedstrijd met veel passie en inzet en dat resulteerde in de 10e minuut al op een voorsprong. Een aanval van uit het middenveld kwam bij Erkan Yacizi en zijn schot op doel was onhoudbaar voor de keeper van Koningslust 0-1. Direct daarna een gevaarlijke aanval van Koningslust die Etiënne Ottenheim met zijn voet tot corner kon verwerken. Even daarna sloeg het noodlot toe voor Reuver. Etienne Ottenheim moest het veld met een enkelblessure verlaten. Aangezien Reuver geen reserve keeper bij de wisselspelers had moest Bart van Buggenum speler van Reuver het doel verdedigen. Reuver was niet aangeslagen en na 30 minuten spelen weer een aanval door de midden ditmaal werd Ruud Zegers onderuit gehaald en kreeg Reuver een vrij-trap buiten het strafschopgebied Erkan Yacizi schoot keihard op doel de keeper van Koninglust kreeg de bal niet onder controle en de terug springende bal kwam voor de voeten van Stan Smits die vernietigend uit haalde 0-2. In de 44e minuut kwam Koningslust 1-2 een gevaarlijke aanval werd over Bart van Buggenum gekopt. Met deze stand ging men ook rusten. Reuver speelde een geweldige eerste helft en men was toch benieuwd hoe de 2e helft zou verlopen. In de voorgaande wedstrijden ging dat meestal mis.

Reuver begon de 2e helft weer met veel passie er werd goed gecombineerd en in de 55e minuut was het weer raak. Ruud Zeegers brak op rechts door tot in het strafschopgebied en plaatste hij de bal naar Donnè v/d weide die wist daar wel raad mee hij plaatste de bal achter de keeper van Koningslust 1-3. In de 70e minuut was het weer Ruud Zegers die alleen op de keeper afging dit maal wist hij niet te scoren. Koningslust kreeg ok nog wel een paar kansjes maar Bart van Buggenum wist met veel kunst en vliegwerk zijn doel in de 2e helft schoon te houden. Ook Donnè v/d Weide ging nog eenmaal alleen op de keeper van Koningslust af maar zijn schot belande net aan de verkeerde kan van de paal. Reuver verdiende de 1-3 overwinning en is de eerste zege een feit.

Als je na 15 minuten spelen je keeper die geblesseerd raakte door een veldspeler moet vervangen is dat een grote tegenslag. Maar jullie hebben dat vandaag geweldig opgevangen. Zo zie je met veel passie en met goed voetbal en een geweldige inzet kan je veel bereiken. Proficiat met jullie overwinning het was de eerste dit seizoen. Wij als toeschouwers hebben genoten. Volgende week komt Kessel op bezoek een echte derby om naar uit te kijken. Veel succes

Voor de foto's en diavoorstelling Koningslust 1-Reuver 1 klik HIER Verslag en foto's Ton Ravier