• Inzet en strijd Reuver 1 beloond met zege

VV Reuver 1-KSV Horn 1 Ruststand 0-1 Eindstand 3-1
    Op deze koude zondag kregen we vandaag bezoek van KSV Horn 1.Altijd een hele lastige tegenstander. Na 5 minuten kwam Horn al op voorsprong, een aanval vanuit het midden kwam in het strafschopgebied en werd door Ben Bartens over Etiënne Ottenheim gekopt 0-1. Even daarna kreeg Bart van Buggenum een kans op de gelijkmaker maar zijn schot op doel werd bekwaam gekeerd door de keeper van Horn. Het spel ging daarna op en neer er waren wel kleine kansen voor beide ploegen maar in de eerste helft werd er niet meer gescoord en gingen beide partijen rusten.

Na de rust een feller Reuver en men ging dan ook direct op zoek naar de gelijkmaker. In de 48e minuut een gevaarlijke aanval over rechts de bal werd naar links gespeeld daar stond Tim Lenssen vrij en die plaatste de bal en de rechterbenedenhoek 1-1. Horn probeerde de wedstrijd nog te kantelen maar Reuver was gevaarlijker. In de 80e was het Sjoerd Smits die zijn inzet nog voor de doellijn werd gekeerd. Even daarna werd Erkan Yazici in het strafschopgebied gevloerd en de scheidsrechter wees naar de strafschopstip. Bart van Buggenum wist daar wel raad mee een plaatste de bal onhoudbaar voor de keeper van Horn in het doel 2-1. Daarna gooide Horn alles op de aanval en kwam er veel ruimte voor Reuver een paar minuten voor het einde van de wedstrijd werd daar dankbaar gebruik van gemaakt, een afgeslagen aanval van Horn kwam bij Erkan Yacizi terecht die van de ontstane ruimte die hij kreeg gebruik maakte en de 3-1 scoorde en was de overwinning een feit.

Wat we vorige week miste was er vandaag weer wel, er werd gestreden en met veel inzet gespeeld en zo zien wij als supporters, Reuver graag spelen. Een geweldig resultaat van Reuver 1 en een mooie opsteker die Reuver 1 nodig heeft voor de volgende wedstrijd tegen TSC 04-1.

Voor de foto's en diavoorstelling klik HIER