• Inzet en strijd Reuver 1 beloond met zege

RKSVN 1-Reuver 1 Ruststand 1-2 Eindstand 2-4
    Deze wedstrijd begon ongeveer 15 minuten later omdat er geen KNVB scheidsrechter was komen opdagen, dit werd opgelost door een scheidsrechter van RKSVN.

Het was weer even wennen maar Reuver begon goed aan de wedstrijd, na 8 minuten was het al raak Ruud Zegers werd in de midden aangespeeld en scoorde bekwaam de 0-1. Daarna ging het spel op en neer maar echte kansen bleven uit. Na 32 minuten spelen brak Ivo Sillen op rechts door en zijn voorzet werd door Erkan Yazici afgemaakt 0-2. In de 40e minuut kwam RKSVN terug in de wedstrijd een speler van RKSVN kreeg de bal in buitenspelpositie aangespeeld en maakte daar dankbaar gebruik van 1-2.

Direct na de rust kwam RKSVN door onoplettendheid van de achterhoede van Reuver op 2-2, en was de wedstrijd weer helemaal open. In de 70e minuut kwam Reuver toch weer op voorsprong Erkan Yazici plaatse de bal naar Ruud Zeegers en die maakte er 2-3 van. In de laatste minuut van de wedstrijd brak Ivo Sillen door tot in het strafschopgebied een overtreding kon hem alleen stoppen en dat gebeurde ook de scheidsrechter wees ook terecht naar de stip en Erkan Yazici wist daar wel raad mee 2-4. Er werd daarna niet meer afgetrapt en won Reuver deze eerste bekerwedstrijd met 2-4.

Volgende week komt SC Irene op bezoek ook deze tegenstander won van RKSVN maar wel met een doelpunten minder namelijk 3-2. Dus in Reuver valt de beslissing wie er naar de volgende ronde gaat. Heel Veel Succes

Voor de foto's en Diavoorstelling klik HIER