• Helden Vr1 te sterk voor Reuver Vr1

Wedstrijdverslag VR1 Helden 4-1 VR1 VV Reuver 31-10-2021

Na een regenachtige vrijdagnacht werden zaterdag op diverse velden de wedstrijden bij de jeugd afgelast. Dames Reuver moest uit naar Helden die een plek hoger stonden met een wedstrijd minder gespeeld en het zelfde aantal punten. Het was zondag een stralende morgen en super voetbal weer
    dus niets staat in de weg om de 3 punten uit helden mee te nemen naar Reuver. Met 2 geblesseerden en 4 afwezigen werd de opstelling drastisch omgegooid opzet was om helden het spel te laten maken en wij ze opvangen en trachten uit counters het balletje bij Helden in het netje te krijgen. Begin fase 1e helft lukte het aardig maar de kansen werden niet uitgedrukt in doelpunten. Met een gehavende achterhoede (3 afwezige) wist Helden zich los te maken uit de greep van onze defensie die best goed stond ,1-0 thuisclub, voorheen nog geen kans gehad. Helden had het gaatje gevonden en wij waren iets te braaf in de duels wat 2-0 en 3-0 tot gevolg had. Na de verkoelende drank in de rust werd het voetbal weer opgepakt . Enkele minuten na aftrap 2e helft kwam Reuver in balbezit en werd door Richelle’ s pass Jamie op rechts vrij gespeeld die de tegenstander en keepster het nakijken gaf en de bal prachtig binnewerkte via binnenkant paal 3-1 we kregen het betere van het spel en waren niet meer zo lief in de duels wat bij Helden irritatie gaf en toch kwamen de Heldense Meiden op 4-1 door onze keepster Demi die de aanvalster randje 16 opving maar in de kluts kreeg de Heldense aanvalster toch nog het voetje voor de 2e keer tegen de bal en deze verdween in Reuvers doel. Einduitslag 4-1 op deze zonnige morgen waar Helden beter omsprong met de verkregen kansen en de Reuverse meiden met vlagen toch heeft laten zien dat er voetbal in de groep zit.

Op naar 7 nov voor de thuiswedstrijd tegen MMC Weert.