• Grote nederlaag Reuver 1

Na een kleine verliespartij zondag tegen Hegelsom pakte RKMSV donderdag de volle buit tegen Reuver. Vier maal werd de Reuverse doelman tot vissen gedwongen en zelf hielden de Meijelnaren voor de vierde keer in vijf wedstrijden de nul.
    De Meijelse ploeg had de wedstrijd van zondag achter zich gelaten en nam het initiatief. Wederom kwamen er prima aanvallen tot stand, maar was het eindstation nog niet te vinden. De roodwitten zetten hoog druk en probeerden snel vooruit te voetballen. Na enkele halve kansen opende Sem Nijssen de score: een afgeslagen bal kwam voor zijn linker en met een droge schuiver in de verre hoek tekende hij voor de openingstreffer. RKMSV zette door, maar had het in de eerste helft lastig om de bal op doel te krijgen waardoor er met 1-0 werd gerust.

De tweede helft wilde Reuver vanaf hun aftrap uit de startblokken schieten, maar lag een minuut later juist de 2-0 er al in. Sem stuurde Lars Joosten de diepte in, die prima voor gaf op een geheel vrije Jimmy Flipsen: 2-0. De dreiging bleef van Meijelse kant komen en verdedigend werd goed werk geleverd. De 3-0 had hetzelfde recept als het doelpunt daarvoor. Lars stuurde met een bal achter de verdediging Jimmy weg, die zich door zijn aanname direct een-op-een zette waarop zijn inzet de doelman te machtig was. Vlak voor tijd was het slotakkoord voor Finn Joosten: 4-0.

Een prima overwinning waar niets op af te dingen viel. Zondag ontvangt BEVO de Meijelse ploeg, tot zondag!
    Verslag RKMSV