• Grashoek wint eerste competitie wedstrijd tegen een matig Reuver

Reuver 1-Grashoek 1 Ruststand 1-1 Eindstand 1-2

Reuver begon de wedstrijd gretig en na 5 minuten spelen een gevaarlijke aanval over rechts die Jelco Franssen bekwaam afmaakte 1-0. Na 10 minuten spelen de eerste gevaarlijke aanval van Grashoek het schot op doel vanaf buiten het strafschopgebied werd door Etienne Ottenheim tot corner verwerkt. In de 35e minuut kwam Grashoek bijna op gelijke hoogte Etiënne Ottenheim kreeg de bal niet onder controle en de bal ging langs de verkeerde kant van de paal net naast. Grashoek werd sterker en in de 40e minuut kwamen ze dan ook op gelijke hoogte 1-1. Met deze stand gingen beide partijen dan ook rusten.

Na de rust was het toch Grashoek die in de 50e minuut op voorsprong kwam 1-2. Reuver kon daar weinig tegenoverstellen. Grashoek was sterker en kreeg dan ook nog kansen maar die werden niet benut. De laatste minuten probeerde Reuver er nog een gelijkspel uit te slepen maar ook dat lukte niet. Uit een tegenaanval van Grashoek werd de speler van Grashoek nog door Siem van Alphen onderuit gehaald en dat leidde tot een terechte rode kaart.
    Volgende week gaan we op bezoek bij SVEB dan moet er echt uit een ander vaatje worden getapt om daar een goed resultaat te halen.

voor fotos klik HIER