• GKC/RKHVC 1 Pakt eerste overwinning dit seizoen tegen Reuver 1

Reuver 1 moest het vandaag opnemen tegen GKC/RKHVC 1 die deze competitie nog geen wedstrijd hadden gewonnen.
    GKC begon fel aan de wedstrijd vooral kwam het gevaar van de buitenspelers. In de 7e minuut kwam GKC op voorsprong, een aanval vanaf links werd de bal naar de midden geplaats en de vrij staande spelers van GKC kon gemakkelijk scoren 1-0. Reuver kon daar weinig tegenover stellen. De inzet zoals tegen Koningslust en Kessel was in de eerste helft niet veel meer van te zien. In de 25e minuut was het weer raak voor GKC, weer een aanval over links werd naar de midden geplaatst en bekwaam met het hoofd afgerond 2-0. Reuver kreeg geen vat op de wedstrijd en even voor de rust werd het zelfs 3-0. Met die stand gingen beide partijen rusten.

Na de rust werd Reuver wat feller en kreeg men ook wel kansen om te scoren, maar de bal ging net naast of net over de omhaal van Erkan Yacizi had beter lot verdiend maar die ging ook net over. Toen GKC uit een gevaarlijke aanval nog de 4-0 scoorde was alle hoop verloren en de wedstrijd gespeeld. In de laatste seconde kon Reuver nog tegen scoren. Erkan Yacizi werd in het strafschopgebied onderuit gehaald en de scheidsrechter wees direct naar de stip. Bart van Buggenum plaatse de bal buiten het bereik van de keeper in de linker beneden hoek 1-4. Even daarna floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd en was de nederlaag een feit.

Volgende week moeten we inhalen tegen KSV Horn altijd een lastige tegenstander voor Reuver. Willen we een goed resultaat halen dan moeten we toch uit een ander vaatje tappen. Wij wensen jullie daar veel succes mee.

Voor de foto's en diavoorstelling klik HIER