• Geslaagd: 12 trainers voor JVTC cursus, 4 personen als verenigingsscheidsrechter en 1 persoon voor de TCIII cursus.

Maandag 20 augustus hebben 12 deelnemers van de cursus Jeugd Voetbal Trainer/Coach ( JVTC) hun KNVB-diploma ontvangen. Namens de KNVB heeft Jan Trienekens deze cursus over 4 avonden verzorgd. Een theoretische inleiding gevolgd door praktische oefeningen op het veld helpen de cursisten bij het invullen van hun rol als leider/trainer bij de jeugdteams.

VV Reuver is zeer blij met de deelname van zo’n grote groep vrijwilligers aan deze JVTC-cursus die ertoe bijdraagt dat de begeleiding van onze jeugdspelers steeds meer structuur krijgt en daarmee op een hoger plan komt. VV Reuver-voorzitter Huub Tilmans en Secretaris Carla Vosbeek waren namens het bestuur aanwezig om alle geslaagden te feliciteren en een bosje bloemen te overhandigen.

Tevens werden deze avond 4 personen in de bloemetjes gezet vanwege de met succes gevolgde cursus Verenigingsscheidsrechter en mocht  Bram Schreurs een bloemetje ontvangen voor het behalen van het  diploma  TC III ( UEFA C ).

Deze cursussen zijn niet te realiseren zonder studiebegeleiders en ook zij kregen als dank voor hun inzet een bloemetje overhandigd.

Klik hier voor de foto's.

Op de foto:
    Staand van links naar rechts: Jan Trienekens ( KNVB docent JVTC) Luc Pollen ( JO9-1) Sjoerd Poulissen ( JO8-2) Etienne Ottenheim ( Ver. Scheidsrechter) Sem Reinders ( Ver. Scheidsrechter) Ruud Lemmen ( JO8-2) Dominik Clerx ( Ver. Scheidsrechter) Maurice Cruijsberg ( Begeleider JVTC) Roy Neuen ( Begeleider JVTC) Mickel Ottenheim ( Begeleider Ver. Scheidsrechters)
    Gehurkt van links naar rechts: Richard Clement ( JO9-2) Rob Martens ( JO11-1) Luc van Deuzen ( JO9-3) Abdel Horanne ( JO17-1) Amir Hodzic ( JO15-2) Kim van Leisig ( JO8-1) Luuk Claessen ( Ver. Scheidsrechter) Rob Boonen ( JO11-2) Brams Schreurs ( TCIII) Piet van de Kerkhof ( HJO vv Reuver ) Op de foto ontbreken: Rob Verkoelen ( JO11-1) en Sjoerd Ottenheim ( JO7)