• Gemeentelijke derby tussen Bieslo 1- Reuver 1 eindigt in zege voor Bieslo

Bieslo 1-Reuver 1 Ruststand 0-1 Eindstand 2-1
    Bieslo had vandaag genoeg aan een gelijkspel om zich veilig te stellen, daar tegenover moest Reuver deze wedstrijd winnen en dan nog hopen dat Belfeldia zijn wedstrijd zou verliezen. Maar het liep heel anders vandaag. In het begin van de wedstrijd ging het gelijk op en echte grote kansen kwamen er niet tot de 30e minuut. Bart van Buggenum brak door en werd in het strafschopgebied neergelegd. De scheidsrechter wees resoluut naar de strafschopstip: penalty!. Bart nam zelf de strafschop en de keeper van Bieslo was kansloos 0-1. Reuver nam vervolgens het initiatief om de score verder op te voeren maar zonder succes. Echter Bieslo liet zich niet onbetuigd en schiep zich ook nog enkele kansen, die geen doelpunten opleverden. . Ruststand 0-1.
    Na de rust was het toch Bieslo dat meer druk op de verdediging van Reuver zette en de gelijkmaker kon eigenlijk niet uitblijven. Reuver kreeg de bal uit een hoekschop niet goed weg en uit de vrije trap, die volgde, scoorde Bieslo in de uiterste rechterbenedenhoek de gelijkmaker 1-1. Bieslo kreeg wat meer grip op de wedstrijd, het positiespel was ook wat beter verzorgd. Een kleine 20 minuten voor het einde kwam Bieslo, ietwat gelukkig, op een 2-1 voorsprong. De Reuver-keeper riep naar zijn medespelers, dat hij de bal wel zou pakken, maar miste deze jammerlijk! Voor Noud Schoolmesters een koud kunstje om de bal in doel te schieten en daarmee de stand op 2-1 te brengen. Reuver wisselde drie spelers en probeerde met man en macht de gelijkmaker te forceren. Tot de laatste minuut rolde de bal op het Bieslo-doel maar de kansen die dat nog opleverde werden met wat pech niet verzilverd. Een pijnlijke nederlaag voor de oranjemannen.
    Belfeldia won zijn wedstrijd tegen EMS met maar liefst 5-0. Bieslo is nu veilig en Reuver heeft nog 4 punten voorsprong op Belfeldia met nog 3 wedstrijden te spelen. Het zal Belfeldia voor moeten blijven om nacompetitie te ontlopen. Volgende week komt nummer 3 van de ranglijst op bezoek (TSC 04 uit Tegelen) Maar hopen dat tegen deze tegenstander punten worden gepakt, al zal dit niet gemakkelijk zijn.
    Succes mannen!

Voor de foto's van de wedstrijd klik HIER