• Geen voetbal tot 6 April

Beste leden, vrijwilligers en sponsoren van V.V. Reuver,

Op advies van de landelijke overheid en de KNVB heeft het bestuur van V.V. Reuver besloten om alle activiteiten op ons sportpark per direct tot 6 April 2020 af te gelasten.

Dit betekent dat in deze periode geen (oefen)wedstrijden, trainingen of andere activiteiten plaatsvinden op het sportpark.

De veiligheid en gezondheid van onze leden, vrijwilligers, sponsoren, bezoekers en hun familieleden is het belangrijkste argument geweest om deze maatregelen te nemen.

Wij zullen iedereen via de website en facebookpagina van V.V. Reuver op de hoogte houden van toekomstige ontwikkelingen die voor onze vereniging van belang zijn.

Wij hopen op uw begrip voor dit lastige besluit en op medewerking van iedereen.

M.V.G.

Bestuur V.V. Reuver