• FCV Vr1 verslaan Reuver Vr1

Met FCV-Venlo VR1 troffen we een tegenstander aan die de laatste weken goed in vorm is. Ze wonnen hun laatste competitieduel en werden midweeks pas na strafschoppen uitgeschakeld in de 2e ronde van de beker tegen een vierdeklasser (Venray VR2). Onze dames waren dus gewaarschuwd. Toch hadden we afgesproken dat we ons niet aan hun gingen aanpassen en gewoon ons eigen spel zouden gaan spelen. Dat resulteerde na vijf minuten wedstrijd bijna op een voorsprong voor Reuver VR1 toen Judith op snelheid naar het doel ging maar niet de trekker wist over te halen waardoor de kans verloren ging. Amper vijf minuten hierna kwamen we eventjes in een man minder situatie terecht omdat Yanou verzorging nodig had. Ze was amper buiten de lijnen toen FCV-Venlo VR1 hiervan wist te profiteren, 1-0. Na deze treffer waren we het even kwijt, de organisatie moest weer neergezet worden en het was vooral zorgen dat de schade beperkt bleef. Toen in de 35e minuut Ayke er ook nog geblesseerd af moest keek iedereen uit naar het rustsignaal.

In de rust hebben we enkele omzettingen en wissels doorgevoerd waardoor de organisatie er weer was en we beter stonden als team. In de tweede helft had FCV-Venlo VR1 wederom een (licht) veldoverwicht mede doordat ze vandaag net eventjes iets feller en scherper waren dan onze dames. Dat leverde in de 51e minuut dan ook de 2-0, en tevens de beslissing van deze wedstrijd, op. Kort voor tijd, in de 87e minuut, kregen we nog wel een vrije trap. Julie ging achter de bal staan maar wist niet te scoren, de bal belandde in de handen van de keepster. Kort hierna klonk het eindsignaal en was de teleurstelling groot. Volgende week spelen we thuis op sportpark Dijckerhof tegen RKSVO VR1. Als we dan iets scherper en feller zijn zullen de dames uit Ospel het zeker niet cadeau gaan krijgen! Want dat Reuver VR1 kwaliteit heeft is een feit, we staan nog altijd bij de eerste vijf.