• EMS 1 pakt de volle winst in de 2e helft

Reuver 1-EMS 1 Ruststand 1-1 Eindstand 2-5

Onder herfstige omstandigheden moest Reuver het opnemen tegen EMS uit Roermond.
    EMS begon fel aan de wedstrijd en dat leidde al na 10 minuten tot een grote kans Deze werd echter nog gemist. Een minuut later was het wel raak. Een aanval vanaf links werd onhoudbaar ingeschoten 0-1. EMS bleef de aanval zoeken en kreeg nog een grote kans op 0-2, maar de spits van EMS had het vizier niet op scherp staan. Daarna kwam Reuver onder de druk vandaan en kreeg meer grip op de wedstrijd. Een ingooi van Kevin Puts kwam in het strafschopgebied van EMS en Ted Augustus maakte beheerst de 1-1. In de 35e minuut kon Reuver uit een unieke situatie op voorsprong komen. De strafschop die Reuver kreeg toegekend werd door Bart van Buggenum jammerlijk gemist. Zeven minuten later schoot Ruud Zegers vanuit het middenveld nog op de paal, echter de terugspringende bal kon Erkan Yazici niet meer verzilveren. Met de stand 1-1 gingen beide partijen dan ook rusten.

Direct na de rust kwam EMS op een voorsprong van 1-2 en het had even daarna op 1-3 kunnen komen maar het schot werd door Etienne Ottenheim gekeerd. Toch liet de 1-3 niet lang op zich wachten en In de 59e minuut werd dit via een gevaarlijke aanval vanaf links een feit. Reuver kon daar heel weinig tegenover stellen en EMS maakte daar dankbaar gebruik van via zijn snelle, gevaarlijke voorhoede. Het werd zelfs nog 1-4 en 1-5. In de 85e minuut kon Reuver door Jelco Fransen nog tegen scoren 2-5. Even daarna floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.

Over de hele wedstrijd genomen speelde Reuver een goede eerste helft. De 2e helft was beduidend minder en daar maakte EMS dankbaar gebruik van. Volgende week komt de koploper FC Maasgouw op bezoek en zullen de mouwen weer opgestroopt moeten worden.

Voor de foto's en diavoorstelling klik HIER Doelpuntenmakers 2019-2020 kan ik op de site van Reuver niet meer invoeren daar wordt aan gewerkt dat het weer kan. Nu klik maar op HIER ze staan namelijk wel in het foto archief