• Egchel - ReuverVandaag stond de topper tegen Egchel op het menu, Egchel had alles gewonnen en Reuver 1x gelijk en de rest ook gewonnen. Reuver schoot uit de startblokken en zette de tegenstander met agressief spel vast op de eigen helft. De ene na de ander aanval ging richting het doel van Egchel en de eerste 2 mogelijkheden werden echter verprutst. Na 15 minuten spelen was het Tom Killaars die een grote kans miste, maar in de rebound kon Barry Roox de verdiende 1-0 voorsprong maken. Daarna kreeg Reuver nog 2 geweldige kansen om de voorsprong uit te breiden, maar helaas werden deze kansen gemist. Na 20 minuten kwam Egchel ook aan aanvallen toe maar kansen werden er niet gecreëerd. De eerste de beste kans na een half uur spelen was meten raak. Na een hoekschop kon een speler ongehinderd inkoppen en kon Bart nog redding brengen, maar in de rebound was hij echter kansloos. Met een 1-1 ruststand gingen beide teams een kopje thee drinken dat Frenske uit Egchel wel had ingeschonken. Na de rust een gelijk opgaande wedstrijd met balbezit over en weer. alleen de duels werden iets grimmiger. Kansen waren er de 2e helft niet veel voor beide partijen, maar 15 minuten voor tijd schoot Smul met een krul bal op doel en deze schampte nog de kruising buiten bereik van de keeper. Enkele minuten later een voorzet van Egchel die door iedereen werd gemist behalve de spits van Egchel, deze raakte de bal helemaal verkeerd en met een merkwaardige curve verdween de bal over Bart in het doel. Hierna zette Reuver nog eens aan voor een slotoffensief en dit resulteerde alleen in 2 afstandsschoten die de keeper er met pijn en moeite uit kon houden. Na het laatste fluitsignaal deden de spelers van Egchel alsof ze de wereldcup hadden gewonnen. Met de 2-1 nederlaag kregen wij veel te weinig want een gelijkspel hadden we ook volgend de tegenstander zeker verdiend. Maar na afloop waren we het er allemaal over eens dat deze wedstrijd net als de week ervoor tegen RKMSV een lust voor het oog was om naar te kijken. Complimenten waren er van de tegenstander vooral voor Ruud Lemmen, die volgens hun zo rustig speelde, balvast was, met passes strooide en altijd aanspeelbaar was.De volgende week thuis tegen BEVO en dan maar proberen de kansen weer eens te benutten.

Verslag Leon v/d Winkel