• Doelpuntenregen bij VVV O3 Vet

Zaterdag 5 september VVV'03-Reuver 4-8 (2-3)
    Na 287 dagen geen wedstrijd te hebben gespeeld ivm slecht weer en het corona-virus mochten we eindelijk weer de wei in om een wedstrijd te spelen.
    Dit jaar hadden we aangevraagd om in de regio Venlo te worden ingedeeld en zodoende moesten we de eerste wedstrijd op bezoek bij VVV'03.
    Op een moeilijk en stug bespeelbaar veld kwamen beide ploegen slecht in hun spel wat mede kwam door een kapotte grasmaaier gezien de lange sprieten wat er stonden.
    Na een tiental minuten kwam Reuver beter in zijn spel wat al gelijk tot een aantal van 3 dikke kansen leidde maar die allemaal werden gemist.
    Na 15 minuten was het Nicky die diep werd gestuurd,de keeper omspeelde en met een bekeken schuiver voor de 1-0 zorgde.
    Even later een penalty voor VVV'03 die echter door Maikel subliem uit zijn doel werd gehouden,alleen liep hij hierbij een blessure op aan zijn ribben maar kon hij gelukkig de wedstrijd voortzetten.
    Na geschutter in de verdediging en een doelpunt na een overtreding op Frank die de Scheids niet wilde zien was het in luttele minuten 2-1 voor VVV'03.
    Gelijk na de aftrap was het Kai die een uitstekende voorzet gaf aan Dennis, die met een simpele voetbeweging de bal in het doel deponeerde.
    Enkele minuten voor rust was het opnieuw Nicky die na een snelle combinatie door het midden op de keeper afging en de bal beheerst in de hoek plaatste en zorgde voor de 3-2 ruststand.
    In de rust werd er 5 keer gewisseld en dat resulteerde in een stormloop richting het venlose doel,en binnen 10 minuten werd er 3x gescoord.
    Eerst was het John Bernards die met de rug naar het doel werd aangespeeld en net als Gert Muller vroeger met zijn kont de tegenstander wegduwde en uit de draai voor 4-2 zorgde.
    Daarna was het Leon Doezen die met een kopbal ala Bep Bakhuis voor 5-2 zorgde door uit een corner raak te koppen.
    Toen was het Dedry Lombi die op snelheid de verdediging liet staan en met een beheerst schot voor de 6-2 voorsprong zorgde.
    Hierna verslapte Reuver en was het na onnodig balverlies ineens 6-3.
    Vervolgens werden er echter opnieuw enkele dotten van kansen gemist voordat Macky met een hakje achter zijn standbeen voor de 7-3 zorgde.
    Hierna was bij de meeste spelers het bekende pijpje leeg en kwamen de meeste pases niet meer aan, door vermoeidheid of door spelen zonder te kijken.
    Het was opnieuw Dedry Lombi die na een schermutseling voor het doel de bal op het hoofd liet ploffen en voor 8-3 zorgde.
    Nog net voor het eindsignaal was het VVV'03 dat nog een keer tegenscoorde na een snelle counter en zo de 8-4 eindstand liet aantekenen.
    Na de wedstrijd was het nog gezellig in de kantine,maar na het zoveelste rondtje Jupiler zei de kastelein dat de Jupiler was uitverkocht omdat het niet zo veel werd gedronken bij VVV'03.
    Dat was geen probleem voor ons omdat we oppe Ruiver nog kermis hadden gingen we terug naar cafe't Heukske en maakten we er nog een gezellige en late avond van.
    De volgende week staat de wedstrijd tegen Irene op het programma oftewel Prins Eric de Bitter tegen neef en adjudant John Bernards.