• DEV Arcen wint verdiend van zeer matig Reuver

DEV Arcen 1-Reuver 1 Ruststand 2-0 Eindstand 4-0

Na 3 wedstrijden spelen hadden beide elftallen nog maar 1 punt dus er moest vandaag door Reuver punten worden gepakt.
    De eerste helft kreeg DEV Arcen toch wel de beste kansen zelfs een keer moest de paal nog redding brengen voor Reuver. 10 minuten voor het einde van de eerste helft een aanval door de midden kwam in het strafschopgebied van Reuver deze werd weggewerkt maar de scheidsrechter die bijna bij de middenstip stond wees naar de strafschopstip. Niemand had een overtreding gezien en de emoties liepen toch wel een beetje op in een mum van tijd werden er 4 gele kaarten door de scheidsrechter uitgedeeld en zelfs de leider van Reuver moest achter de afrastering. DEV Arcen nam dankbaar gebruik van dit cadeautje en scoorde de 1-0. 5 minuten later werd een gevaarlijke aanval over rechts omgezet in een doelpunt 2-0 met deze stand gingen beide partijen rusten.

Na de rust was DEV Arcen toch wel de betere ploeg en kon men de scoren nog uitbouwen tot 4-0. Over de overwinning van DEV Arcen was niks aan te merken. Reuver moet de wedstrijden die nog volgen uit een heel ander vaatje tappen om nog resultaat te halen.

voor de fotos en diavoorstelling klik HIER