• De Ster Vr1 -Reuver Vr1

In een zonovergoten Stein moesten onze dames vandaag aantreden tegen De Ster VR1. Dat het niet gemakkelijk zou worden was van tevoren bekend, De Ster VR1 had een week eerder al keurig met 3-3 gelijk gespeeld in Beesel tegen Bieslo VR1. Voor onze dames was deze wedstrijd, na het resultaat van afgelopen dinsdag tegen Bieslo VR1, puur voor de statistieken en bovendien een goede testcase voor de eerste competitiewedstrijd die volgende week op de kalender staat, thuis tegen MMC Weert VR1.

Om 11:05 uur klonk het eerste fluitsignaal en was de wedstrijd begonnen. Het spel golfde op en neer, beide teams kregen kansen maar er werd lange tijd niet gescoord. Na 25 minuten kreeg De Ster VR1 een corner waaruit ze met een knappe kopbal wisten te scoren, 1-0. Onze dames lieten het hoofd niet hangen en bleven knokken om nog voor rust die gelijkmaker te produceren. Echter is dat niet gelukt waardoor we gingen rusten met een 1-0 achterstand.

De tweede helft hadden we enkele omzettingen doorgevoerd, maar in de 52e minuut was er balverlies op het middenveld waar de dames uit Stein goed van profiteerde, 2-0. In de 63e minuut werd het ook nog 3-0. Dit was tevens de eindstand. Met de wetenschap dat we vandaag wederom geen wissels hadden en Julie Janssen ons heeft geholpen zodat we toch met 11 dames in het veld konden staan (Julie bedankt namens alle dames en begeleiding!) hebben onze dames een prima prestatie geleverd tegen een goede tegenstander.

Volgende week de eerste competitiewedstrijd, thuis tegen MMC Weert VR1. Dan zullen we weer enkele dames, die vandaag verhindert waren, erbij hebben. De competitie kan beginnen!!!