• De jeugd verantwoord begeleiden

De jeugd verantwoord begeleiden: Cursus Jeugd Voetbal Trainer Coach
    Als jeugdtrainer is het in de hedendaagse maatschappij erg belangrijk om verantwoord bezig te zijn.
    Maar wat is nou verantwoord jeugdtrainer zijn?
    Het antwoord hierop, en de manieren waarop je verantwoord de jeugdleden kunt trainen, wordt in de JVTC-cursus (JeugdVoetbal Trainer/Coach) uitgelegd.
    VV Reuver biedt haar jeugdtrainers de mogelijkheid om deel te nemen aan deze cursus.
    De cursus neemt 4 avonden in beslag, verdeeld over de maanden maart tot en mei (2018) en zal plaatsvinden op de maandag- of woensdagavond in de kantine van het Sportpark.
    In deze cursus, zullen onder andere de volgende onderwerpen aan bod komen: Verantwoord omgaan met de jeugd, omgaan met oefenstof, coachen tijdens wedstrijden en omgang met ouders.
    De deelnemers krijgen gedurende de cursus een begeleider toegewezen en moeten een werkboek bijhouden.
    Uiteindelijk zal het jeugdvoetbal bij VV Reuver de grote winnaar zijn.

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan deze cursus?
    Stuur dan vóór 18 februari een mail naar Piet van de Kerkhof (hoofdopleiding@vvreuver.nl), of klik hier.
    Heb je daarnaast nog vragen, bel Piet dan even!
    Zijn telefoonnummer is hier te vinden.