• De dames van VV Reuver VR1 hebben afgelopen zondag op het sportpark van De Zwaluw in Oeffelt geschiedenis geschreven, door als eerste Reuverse hoofdteam de districtsbeker van de KNVB te veroveren.
    In een volle bus met veel supporters togen de dames richting Brabant, om daar de wedstrijd tegen GFC'33 uit Grubbenvorst te spelen, nadat Reuver twee weken geleden al het kampioensfeest heeft gevierd.
    In niet mis te verstane cijfers van liefst 6-1 werd GFC'33 (net als Reuver kampioen in de zesde klasse) ruim verslagen en kon het feest losbarsten.
    Na het behalen van de historische dubbel, werden de dames op het eigen Sportpark Dijckerhof warm onthaald en is het feest uiteraard nog lang doorgegaan!

Binnenkort volgt het wedstrijdverslag, de foto's van de wedstrijd en de huldiging staan al online!