• Coronavirus en dringende oproep  VV Reuver (update 21 maart)

Beste leden, leiders/trainers, vrijwilligers, alle ouders en jeugd in Reuver,

Sinds een paar dagen is bekend geworden dat er een Noodverordening van kracht is. In deze verordening worden de maatregelen die het kabinet eerder heeft afgekondigd “bekrachtigd”. Een van die maatregelen is dat sportaccommodaties gesloten zijn voor alle activiteiten.

In klare taal betekent dit dat het verboden is om nog op de accommodatie van VV Reuver aanwezig te zijn om te sporten, te spelen etc.!!

Op basis van de genoemde Noodverordening kan, bij overtreding van dit verbod, handhavend opgetreden worden.

De politie zal hierop streng toezien en handhavend optreden. Daarom vinden wij als bestuur elke overtreding van het genoemde verbod, door wie dan ook, onacceptabel.

Dit betekent ook dat eventuele boetes voor rekening van de overtreder zijn dan wel door ons daarop worden verhaald.

Beste mensen, wij kunnen ons voorstellen dat de jeugd zich verveelt en zeker nu graag wil voetballen in de buitenlucht . Toch willen wij bij deze de dringende oproep doen om tot nader bericht geen gebruik meer te maken van onze sportaccommodatie en voor de ouders de oproep om dit ook duidelijk naar de kinderen te communiceren.

Uiteraard laten wij jullie weten wanneer het verbod opgeheven is.

Ik dank jullie voor jullie begrip.

Namens het bestuur van VV Reuver

Met vriendelijke groet,