• Corona moe!

Wie heeft het niet helemaal gehad met alle regels en beperkingen rondom het Coronavirus?
    Nou wij (de leden van de kantinecommissie) in ieder geval wel.

Vorig jaar heeft een team vrijwilligers de hele zomer gewerkt aan het pronkstuk van onze vereniging, maar helaas hebben we er nog niet met volle teugen van kunnen genieten.

We hebben ons best gedaan om de kantine Corona-proof te maken.

Maar het naleven van de regels kunnen we niet zonder jullie hulp!

Hierop houdt de gemeente nauw toezicht dus vragen we alle leden, ouders en bezoekers om ons hierbij te helpen.

Desinfecteer bij binnenkomst je handen, vul je gegevens in op de intekenlijst en maak gebruik van de verplichte looproute.

Bestel een lekker drankje of broodje en neem plaats in de kantine (staan mag helaas ook al niet).

En schuif aub niet met tafels en stoelen.

We hopen dat we met deze maatregelen kunnen voorkomen dat onze mooie kantine gesloten moet worden.

We willen iedereen alvast bedanken.

En wensen iedereen een Gezond, Sportief en vooral leuk voetbalseizoen!

De Kantinecommissie