• Bieslo Vr1 winnen met grote cijfers van Reuver Vr1

Na een maand van voorbereiding stond vandaag voor Reuver VR1 de eerste bekerwedstrijd op het programma. Door blessures en andere verplichtingen konden de geplande oefenduels helaas geen doorgang vinden. Onze tegenstander van vandaag, Bieslo VR1, had wel al oefenwedstrijden gespeeld en afgelopen zondag voor de beker gelijk gespeeld tegen De Ster VR1 (3-3), onze tegenstander voor aanstaande zondag.

Ook nu waren er bij ons nog altijd dames geblesseerd en door verschillende redenen niet van de partij. Hierdoor moesten we vandaag met 10 dames aantreden in Beesel tegen Bieslo VR1. Door deze man meer situatie voor Bieslo VR1 konden we eigenlijk niet meer doen dan de schade beperken. Na een ruststand van 6-0 in het voordeel van Bieslo VR1 is ons dat in de tweede helft aardig gelukt waardoor uiteindelijk een 8-0 eindstand op het scorebord kwam te staan. Onze dames hebben dan ook geknokt voor wat ze waard waren. En met deze instelling en inzet zullen er in de toekomst zeker resultaten worden behaald en wedstrijden in winst worden omgezet.