• De enige echte derby!

Zondag staat de enige echte derby op het programma: Bieslo 1 ?? Reuver 1.
    Terwijl Bieslo praktisch veilig is dient Reuver nog punten te pakken in de strijd om
    handhaving.

Afgelopen zondag verloor ons eerste elftal door een zeer matige eerste helft in de wedstrijd tegen Kessel, waardoor de opgelopen achterstand in de 2 e helft niet meer kon worden rechtgezet. Net zoals Reuver verloor ook Bieslo haar laatste wedstrijd en dus zullen beide teams erop gebrand zijn om een overwinning te pakken.
    Voor een derby hoeven spelers niet te worden gemotiveerd en dit geldt zeer zeker voor Reuver dat de punten hard nodig heeft en tegen Bieslo alles uit de kast moet halen om een goed resultaat te bereiken.
    Door de verrassende overwinning van Koningslust tegen Panningen is Reuver dichterbij de gevarenzone gekomen en kan zondag een cruciale wedstrijd worden.
    Nog vier finales te gaan voor ons eerste elftal.
    Te beginnen met een finale in en tegen Beesel wat voor iedereen een wedstrijd moet zijn om naar uit te kijken.
    Hopelijk veel toeschouwers die een leuke en spannende wedstrijd te zien krijgen waarbij Reuver ervoor moet zorgen om deze derby ook komend jaar nog te kunnen spelen.

De vierde uitwedstrijd op rij alweer waarbij ons eerste elftal hopelijk weer kan rekenen op de
    steun van veel Reuver supporters als tegenwicht voor de vele aanhangers van de thuisclub.