• 90-jarig jubileum VV Reuver

2018 is het jaar waarin VV Reuver 90 jaar bestaat.
    Deze gebeurtenis willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan.
    Op deze pagina kunnen jullie alles vinden met betrekking tot de activiteiten die georganiseerd worden in het kader van dit jubileum!

4 Augustus: VVV - FC Volendam, met aansluitend Feestavond

In het kader van 90-jarig jubileum organiseert VV Reuver een oefenwedstrijd tussen VVV Venlo en FC Volendam. Na afloop zal in en voor de kantine een spetterend feest losbarsten!
    Aanvang wedstrijd: 16:00u
    Entree: €6,- voor volwassenen, €3,- voor kinderen.

15 Augustus: Borussia Mönchengladbach dames - FC Eindhoven dames

In het kader van 90-jarig jubileum organiseert VV Reuver een oefenwedstrijd tussen de eerste damesteams van Borussia Mönchengladbach en FC Eindhoven.  Kom ook kijken naar deze wedstrijd op hoog niveau!
    Aanvang wedstrijd: 19:00u
    Entree: €4,- voor volwassenen, €2,- voor kinderen.

24 Augustus: Reünie oud-leden V.V. Reuver

Tevens zal er op 24 augustus een reünie voor leden en oud-leden van V.V. Reuver plaatsvinden (partners zijn ook welkom!), met daarbij een foto-expositie, waarin het veroveren van de Bisschopsbeker in het seizoen '71-'72 centraal staat.
    Aanvang reünie: 19:30u
    Entree: Vrij!