• Automatische concepten

  Op deze waterkoude zaterdag kwam RKMSV de nummer 3 van de stand op bezoek en kon men rekening houden met meer tegenstand dan de laatste weken. Na 10 minuten had Reuver al 2 keer moeten wisselen door blessures van Ryan en Rob.

  Na een aftastend begin van beide partijen was het RKMSV dat iets meer aan de bal was, maar

  kansen leverde dit echter niet op. Na 20 minuten kreeg Reuver een vrije trap recht voor het doel op de 16 meter, maar deze werd door Frank echter veel te slap ingeschoten en ging naast de verkeerde kant van de paal. Hierna kreeg RKMSV ook een mogelijkheid maar deze bal werd ook veel te slap ingeschoten door de spits van RKMSV. De laatste 10 minuten voor de rust werd Reuver sterker en dat resulteerde dan ook in 2 opgelegde kansen die echter van dichtbij werden gemist. Na de rust (waarin Frans was vergeten thee te zetten) kwam Reuver sterk uit de startblokken en zette het RKMSV vast op eigen helft. Dit resulteerde in enkele kansen maar de keeper van de gasten wist met enig fortuin zijn doel schoon te houden. Na 20 minuten haalde De Vos verwoestend uit en raakte de bovenkant van de lat, nadat de  bal weer uit de lucht was gevallen kreeg Eddy Teeuwen het klaar om 1 meter voor een leeg doel de bal bijna over het opvangnet te koppen. Reuver merkte dat bij de gasten de conditie na begon te laten en zette de tegenstander steeds eerder vast op eigen helft, wat resulteerde in enkele grote kansen maar een goede keeper en een beetje pech (paal) stonden in de weg. Bij een van de spaarzame counters van RKMSV en een onoplettendheid in de Reuverse verdediging maakte RKMSV met een snelle en mooie aanval de onverdiende 0-1. Hierna ging Reuver nog meer op zoek naar een doelpunt en de verdiende gelijkmaker viel dan ook 5 minuten voor tijd. Na een een/tweetje met Kai schoot Ruud Lemmen de bal snoeihard bij de eerste paal binnen. Hierna ging men nog door voor de overwinning maar meer zat er in de laatste minuten niet meer in.

  Een overwinning zou verdiend zijn geweest op basis van de 2e helft, maar met een gelijkspel waren beide teams achteraf ook tevreden. De volgende week is de topper uit tegen Egchel, dat nog alle wedstrijden heeft gewonnen.

  Voor de diavoorstelling en meer foto’s klik hier

  Verslag Leon v/d Winkel      Foto’s Ton Ravier