Facebook Toestaan Niet toestaan

Onder 17 naar halve finale voor de beker na winst tegen Mierlo Hout 4-2

9 april 2023 12:45

Jeugd VV Reuver over de hele linie succesvol

Op Paaszaterdag was er een beperkt programma in de diverse jeugd klassen maar daar waar wedstrijden op het programma stonden leverden die allemaal de volle winst op voor de jeugd van VV Reuver.

In een heel spannende kwart finale voor de beker wist onze O17-1 een prachtige 4-2 overwinning te behalen tegen het zeer sterk opgekomen Mierlo Hout.  Na een klein kwartier kwam de ploeg van Abdel Horrane op achterstand maar nog voor rust repareerde de hard werkende Reuverse ploeg en kwam zelfs via een strafschop op voorsprong. Na rust stond het heel snel weer gelijk en leek het alsof de Branbantse gasten door gingen drukken. In een toch wel hard duel waarbij scheidsrechter Robin Hermans soms ogen tekort kwam wist Reuver met een knappe aanval opnieuw op voorsprong te komen. Het laatste kwart van de wedstrijd liep de energie langzaam uit het team van Mierlo waardoor het wel spannend bleef maar Reuver niet meer werkelijk in gevaar kwam, In de slotminuut valt dan zelfs nog de 4-2 en kan Reuver zich opmaken voor een halve finale.

Behalve Reuver zijn in elk geval al zeker van een halve finale plaats  Kerkrade-West en Montfoort. De vierde ploeg komt uit het duel Rijkevoort-Liempde dat komende week gespeeld zal worden. De halve finales staan op de agenda voor 6 mei.

Trainer Abdel loofde na afloop vooral het collectief van de ploeg en daarmee deed hij inderdaad niemand tekort. In alle linies leverde de Reuverse ploeg volop inzet maar was ook vaak kwalitatief de sterkere en dit ondanks een tegenstander met een zeer versterkt team naar Reuver waren gekomen om succes te hebben. Conditioneel bleek Reuver vooral in de slotfase de tegenstander volledig de baas te zijn.

De doelpunten kwamen in deze wedstrijd van Jitse Engelen (2x),  Len Nooyen en Justin Lens scoorden ieder een keer.

Andere Jeugd resultaten

Vierde klasser Reuver O15-2 speelde uit bij Sportclub Irene en won overtuigend met 4-0 waardoor een keurige plaats in de middenmoot wordt ingenomen

Reuver O13-1 had thuis SVC 2000 op bezoek. Na een heel spannende wedstrijd ging de volle winst naar VV Reuver met 4-3. Door dit prachtig resultaat blijft Reuver koploper in de eerste klasse met een 100% score.

De O17-2 speelt vierde klasse en is daar ook koploper. Tegenstander MVC ’19 had in eigen huis geen schijn van kans gezien de uitslag 0-8 voor VV Reuver.

Andere teams kwamen dit paasweekend niet in actie.