• 2e overwinning Reuver 1 in de bekerronde

    In het verleden speelde Reuver 1 geen belangrijke rol in de beker, dit seizoen wel en moesten wij de eerste wedstrijd tegen Bieslo. Reuver speelde een goede wedstrijd en kwam uit een uitstekende vrije trap van Erkan Yazici op een verdiende voorsprong 0-1 met deze stand gingen we dan ook rusten. De 2e helft ging gelijk op met kansen voor beide partijen halverwege de 2e helft kreeg Jay Aangenend de bal aangespeeld en soleerde door de verdediging van Bieslo en maakte deze solo bekwaam af 0-2. Deze voorsprong gaf Reuver niet meer uit handen en werd de gemeentelijke derby verdiend gewonnen.


    De 2e wedstrijd kwam VOS op bezoek altijd een hele lastige tegenstander voor Reuver. Vanaf het begin van de wedstrijd werd VOS onder druk gezet en er kwamen dan ook kansen. In de 35e minuut was het raak Erkan Yazici kreeg de bal aangespeeld en zijn schot op doel was onhoudbaar voor de keeper van VOS 1-0. De laatste minuut van de eerste helft kreeg Reuver een strafschop deze werd door Erkan Yacizi benut 2-0, met deze stand gingen beide partijen rusten.
    Na de rust kwam VOS terug in de wedstrijd bij de eerste gevaarlijke aanval scoorde men de 1-2 en was de spanning in de wedstrijd weer helemaal terug. Reuver was even van slag maar kreeg daarna weer de grip op de wedstrijd en kreeg weer kansen om de voorsprong uit te bouwen dat gebeurde dan ook. 2 keer was het Ruud Zegers die uit 2 gevaarlijke aanvallen scoorde en was de wedstrijd gelopen einduitslag 4-1.

    Dus volgende week valt de beslissing in deze poule VOS en Bieslo zijn al uitgeschakeld en Reuver speelt de laatste wedstrijd uit deze poule thuis tegen HBSV. Bij een gelijkspel en een overwinning van Reuver gaat Reuver door naar de volgende ronde, bij verlies van Reuver gaat HBSV door naar de volgende ronde.

    klik HIER Voor de fotos